NVR 8 CANALE IP 8MP 1XSATA


Cod produs: DS-7608NI-K1(C)
Producător: HIKVISION

Disponibilitate: Indisponibil
Termen de livrare: 3-7 zile lucratoare
Categorii: Supraveghere video, Stocare CCTV

429,32 Lei
( Pretul afisat contine TVA )

Solicita produs

Oferta
Acum puteti beneficia de discounturi atractive la achizitionarea produselor noastre, prin atingerea anumitor praguri de cumparare.
Montaj
Asiguram montaj cu garantie pentru toate sistemele de sercuritate. Echipa noastră oferă servicii de montaj pentru sistemele de securitate,video,control acces,automatizari si detectie incendiu. Tehnicienii noștri specializați vă vor ajuta să instalați și să configurați echipamentele în mod profesionist.
Ghidul utilizatorului
Stocarea CCTV reprezintă o componentă crucială a sistemelor de supraveghere video, care vizează păstrarea sigură și accesibilă a imaginilor și înregistrărilor capturate de camerele de supraveghere. Aceasta înseamnă că puteți avea înregistrări pentru a le verifica ulterior, pentru a identifica evenimente importante sau pentru a le utiliza ca dovadă în caz de necesitate.

Componentele Sistemului de Stocare CCTV:

Dispozitivul de Stocare: Acesta este elementul central al sistemului de stocare CCTV și poate fi un DVR (Digital Video Recorder) sau un NVR (Network Video Recorder). Acest dispozitiv are rolul de a înregistra și de a stoca imaginile și înregistrările video provenite de la camerele de supraveghere.

Unitatea de Stocare: Aceasta poate fi un hard disk (HDD) sau un solid-state drive (SSD) care asigură capacitatea de stocare a imaginilor. Capacitatea unității de stocare determină câtă informație video poate fi păstrată.

Software și Aplicații: Multe sisteme de stocare CCTV vin cu software sau aplicații care permit utilizatorilor să acceseze și să gestioneze înregistrările. Aceasta poate include căutarea rapidă a evenimentelor, redarea înregistrărilor și partajarea acestora.

Conectivitate la Rețea: Dacă este vorba de un NVR, acesta poate fi conectat la rețea pentru a permite accesul la înregistrări prin intermediul dispozitivelor conectate, cum ar fi computere sau telefoane mobile.

Cum Funcționează Sistemul de Stocare CCTV:

Înregistrare: Camerele de supraveghere captează imagini și înregistrări video, iar aceste date sunt trimise dispozitivului de stocare pentru a fi salvate.

Stocare: Datele sunt stocate pe unitatea de stocare (HDD sau SSD), organizate în funcție de timp și evenimente.

Acces și Redare: Utilizatorii pot accesa imaginile și înregistrările stocate prin intermediul software-ului sau al aplicației corespunzătoare. Aceștia pot căuta evenimente specifice, pot reda înregistrările și pot vedea ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Gestionarea Stocării: Pe măsură ce capacitatea de stocare este utilizată, utilizatorii pot decide să șteargă înregistrări vechi sau să adauge unități de stocare suplimentare pentru a asigura suficient spațiu pentru date.

Beneficiile Stocării CCTV:

Evidență și Monitorizare: Imaginile și înregistrările stocate pot servi ca dovadă clară în caz de incidente sau dispute.

Investigare Ușoară: În cazul evenimentelor neașteptate sau ilegale, înregistrările pot fi examinate pentru a înțelege în detaliu ce s-a întâmplat.

Păstrare a Memoriei: Înregistrările pot fi utile și pentru monitorizarea evoluției unui spațiu în timp sau pentru a identifica tendințe.

Confort și Accesibilitate: Accesul facil la înregistrări permite utilizatorilor să verifice rapid evenimentele, fără a trebui să fie prezenți în locație în timpul incidentelor.

Exemplu de Utilizare:
Să presupunem că aveți o cameră de supraveghere în fața casei. Prin intermediul unui sistem de stocare CCTV, imaginile captate de această cameră pot fi înregistrate și stocate. Dacă observați ulterior că ceva s-a întâmplat în fața casei, puteți să accesați înregistrările pentru a vedea ce s-a petrecut.

În Concluzie, stocarea CCTV este esențială pentru a putea valorifica pe deplin beneficiile camerelor de supraveghere. Acest sistem vă permite să aveți înregistrări pe care le puteți utiliza în mod eficient pentru securitate, monitorizare și analiză.
Customer Care
Înțelegem că alegerea produselor potrivite poate fi o sarcină dificilă și de aceea suntem aici să te ghidăm în acest proces. Fie că ai nevoie de sfaturi privind caracteristicile produselor, funcționalitatea sau compatibilitatea acestora sau dacă ai întrebări, nelămuriri, poți să ne contactezi prin telefon sau email. Suntem aici pentru a răspunde la întrebările tale și a te ajuta să iei cea mai bună decizie
Service
Oferim servicii de mentenanță preventivă și corectivă pentru toate componentele sistemului dumneavoastra de securitate, inclusiv camere de supraveghere, sisteme de alarmă, control acces, detectoare de intruziune și multe altele. Echipa noastră de tehnicieni calificați efectuează verificări periodice, teste și ajustări pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastra funcționează în parametri optimi.

NVR-ul DS-7608NI-K1(C) reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru stocarea și gestionarea fluxului video în cadrul sistemelor de supraveghere IP. Proiectat pentru a oferi o performanță înaltă și o flexibilitate maximă, acest dispozitiv se adresează cerințelor diverselor aplicații de securitate.

Specificații Tehnice:

  1. Număr de Canale: DS-7608NI-K1(C) suportă înregistrarea și gestionarea a 8 canale video IP simultane. Acest aspect îl face potrivit pentru sistemele de supraveghere de dimensiuni medii, oferind extensibilitate în funcție de cerințe.
  2. Rezoluție înaltă: Cu capacitatea de a gestiona camere IP cu rezoluții variate, inclusiv Full HD (1080p), acest NVR asigură captarea detaliilor importante pentru o monitorizare eficientă.
  3. Stocare Eficientă: Tehnologia de compresie video H.265+ optimizează spațiul de stocare, permițând înregistrarea continuă a datelor și economisind resursele disponibile.
  4. Interfețe HDMI/VGA: Dispune de interfețe HDMI și VGA pentru conectarea la monitoare sau ecrane, facilitând vizualizarea în timp real și redarea înregistrărilor.
  5. Securitate Avansată: NVR-ul implementează măsuri de securitate robuste, inclusiv autentificare cu parolă și criptare a datelor, pentru a asigura protecția împotriva accesului neautorizat.
  6. Acces la Distanță: Utilizatorii pot accesa sistemul de supraveghere de la distanță prin intermediul aplicațiilor mobile sau platformelor online, oferindu-le control și vizibilitate în timp real, indiferent de locație.
  7. Compatibilitate cu Camerele IP HIKVISION: Proiectat pentru a fi compatibil cu gama variată de camere IP HIKVISION, acest NVR facilitează integrarea în cadrul ecosistemului HIKVISION.

NVR-ul DS-7608NI-K1(C) este alegerea potrivită pentru cei care doresc să implementeze un sistem de supraveghere IP într-un mediu de dimensiuni medii, asigurând calitatea și fiabilitatea înregistrărilor. Funcționalitățile avansate și ușurința de utilizare îl fac ideal pentru proiecte de securitate variate.

Top of Form

 

Specificatii
Tehnologie IP
Canale 8
Rezolutie inregistrare 8MP(4K)
Tip echipament NVR
Produse asemanatoare