LANTERNA CAP 3 LEDURI LINEAEFFE RED


Cod produs: A8.7599383
Producător: LINEAEFFE

Disponibilitate: Indisponibil
Termen de livrare: 3-7 zile lucratoare
Categorii: Safety, Supravietuire, Dispozitive iluminat

32,87 Lei
( Pretul afisat contine TVA )

Solicita produs

Oferta
Acum puteti beneficia de discounturi atractive la achizitionarea produselor noastre, prin atingerea anumitor praguri de cumparare.
Customer Care
Înțelegem că alegerea produselor potrivite poate fi o sarcină dificilă și de aceea suntem aici să te ghidăm în acest proces. Fie că ai nevoie de sfaturi privind caracteristicile produselor, funcționalitatea sau compatibilitatea acestora sau dacă ai întrebări, nelămuriri, poți să ne contactezi prin telefon sau email. Suntem aici pentru a răspunde la întrebările tale și a te ajuta să iei cea mai bună decizie

Această lanternă de cap are 3 LED-uri și este fabricată de Lineaeffe în culoarea roșie. Este ușoară și compactă, astfel încât poate fi purtată confortabil pe cap timp de ore întregi. Are o putere de lumină de 300 de lumeni și o distanță maximă de iluminare de 50 de metri. De asemenea, are o opțiune de lumină roșie, utilă pentru condiții de lumină scăzută sau pentru a nu deranja animalele în timpul activităților de camping sau pescuit. Lanterna cap are o baterie reîncărcabilă, care asigură o durată de utilizare mai îndelungată. Este o alegere excelentă pentru persoanele care petrec mult timp în aer liber și au nevoie de o sursă de lumină portabilă și fiabilă.