DVR Turbo HD 4 canale Hikvision, 8MP - DS-7204HUHI-K1/E(S)(C),


Cod produs: DS-7204HUHI-K1/ECS
Producător: HIKVISION

Oferta
Acum puteti beneficia de discounturi atractive la achizitionarea produselor noastre, prin atingerea anumitor praguri de cumparare.
Montaj
Asiguram montaj cu garantie pentru toate sistemele de sercuritate. Echipa noastră oferă servicii de montaj pentru sistemele de securitate,video,control acces,automatizari si detectie incendiu. Tehnicienii noștri specializați vă vor ajuta să instalați și să configurați echipamentele în mod profesionist.
Ghidul utilizatorului
Stocarea CCTV reprezintă o componentă crucială a sistemelor de supraveghere video, care vizează păstrarea sigură și accesibilă a imaginilor și înregistrărilor capturate de camerele de supraveghere. Aceasta înseamnă că puteți avea înregistrări pentru a le verifica ulterior, pentru a identifica evenimente importante sau pentru a le utiliza ca dovadă în caz de necesitate.

Componentele Sistemului de Stocare CCTV:

Dispozitivul de Stocare: Acesta este elementul central al sistemului de stocare CCTV și poate fi un DVR (Digital Video Recorder) sau un NVR (Network Video Recorder). Acest dispozitiv are rolul de a înregistra și de a stoca imaginile și înregistrările video provenite de la camerele de supraveghere.

Unitatea de Stocare: Aceasta poate fi un hard disk (HDD) sau un solid-state drive (SSD) care asigură capacitatea de stocare a imaginilor. Capacitatea unității de stocare determină câtă informație video poate fi păstrată.

Software și Aplicații: Multe sisteme de stocare CCTV vin cu software sau aplicații care permit utilizatorilor să acceseze și să gestioneze înregistrările. Aceasta poate include căutarea rapidă a evenimentelor, redarea înregistrărilor și partajarea acestora.

Conectivitate la Rețea: Dacă este vorba de un NVR, acesta poate fi conectat la rețea pentru a permite accesul la înregistrări prin intermediul dispozitivelor conectate, cum ar fi computere sau telefoane mobile.

Cum Funcționează Sistemul de Stocare CCTV:

Înregistrare: Camerele de supraveghere captează imagini și înregistrări video, iar aceste date sunt trimise dispozitivului de stocare pentru a fi salvate.

Stocare: Datele sunt stocate pe unitatea de stocare (HDD sau SSD), organizate în funcție de timp și evenimente.

Acces și Redare: Utilizatorii pot accesa imaginile și înregistrările stocate prin intermediul software-ului sau al aplicației corespunzătoare. Aceștia pot căuta evenimente specifice, pot reda înregistrările și pot vedea ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Gestionarea Stocării: Pe măsură ce capacitatea de stocare este utilizată, utilizatorii pot decide să șteargă înregistrări vechi sau să adauge unități de stocare suplimentare pentru a asigura suficient spațiu pentru date.

Beneficiile Stocării CCTV:

Evidență și Monitorizare: Imaginile și înregistrările stocate pot servi ca dovadă clară în caz de incidente sau dispute.

Investigare Ușoară: În cazul evenimentelor neașteptate sau ilegale, înregistrările pot fi examinate pentru a înțelege în detaliu ce s-a întâmplat.

Păstrare a Memoriei: Înregistrările pot fi utile și pentru monitorizarea evoluției unui spațiu în timp sau pentru a identifica tendințe.

Confort și Accesibilitate: Accesul facil la înregistrări permite utilizatorilor să verifice rapid evenimentele, fără a trebui să fie prezenți în locație în timpul incidentelor.

Exemplu de Utilizare:
Să presupunem că aveți o cameră de supraveghere în fața casei. Prin intermediul unui sistem de stocare CCTV, imaginile captate de această cameră pot fi înregistrate și stocate. Dacă observați ulterior că ceva s-a întâmplat în fața casei, puteți să accesați înregistrările pentru a vedea ce s-a petrecut.

În Concluzie, stocarea CCTV este esențială pentru a putea valorifica pe deplin beneficiile camerelor de supraveghere. Acest sistem vă permite să aveți înregistrări pe care le puteți utiliza în mod eficient pentru securitate, monitorizare și analiză.
Customer Care
Înțelegem că alegerea produselor potrivite poate fi o sarcină dificilă și de aceea suntem aici să te ghidăm în acest proces. Fie că ai nevoie de sfaturi privind caracteristicile produselor, funcționalitatea sau compatibilitatea acestora sau dacă ai întrebări, nelămuriri, poți să ne contactezi prin telefon sau email. Suntem aici pentru a răspunde la întrebările tale și a te ajuta să iei cea mai bună decizie
Service
Oferim servicii de mentenanță preventivă și corectivă pentru toate componentele sistemului dumneavoastra de securitate, inclusiv camere de supraveghere, sisteme de alarmă, control acces, detectoare de intruziune și multe altele. Echipa noastră de tehnicieni calificați efectuează verificări periodice, teste și ajustări pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastra funcționează în parametri optimi.

DVR-ul DS-7204HUHI-K1/ECS reprezintă o soluție avansată de înregistrare video concepută de HIKVISION, un lider de încredere în industria de supraveghere. Cu tehnologii inovatoare și caracteristici de vârf, acest DVR furnizează un mediu sigur și eficient pentru gestionarea înregistrărilor provenite de la camerele de supraveghere.

Specificații Tehnice:

  1. Număr de Canale: DS-7204HUHI-K1/ECS suportă înregistrarea simultană a 4 canale video. Acest lucru îl face ideal pentru sistemele de supraveghere de dimensiuni mici și medii, acoperind multiple zone de interes.
  2. Rezoluție înaltă: Cu suport pentru rezoluții video înaltă definiție, inclusiv HD (720p), Full HD (1080p) și chiar 4K, DVR-ul asigură înregistrări clare și detaliate pentru monitorizarea eficientă a spațiilor supravegheate.
  3. Tehnologie H.265+: DVR-ul utilizează tehnologia de compresie H.265+, optimizând eficient gestionarea spațiului de stocare și reducând cerințele de capacitate a HDD-ului.
  4. Acces la Distanță Simplificat: Posibilitatea de acces la distanță prin intermediul dispozitivelor mobile sau computerelor, oferind utilizatorilor flexibilitate în monitorizarea sistemului de supraveghere de la distanță.
  5. Funcții Avansate de Analiză: Dispune de funcții avansate de analiză a imaginii, cum ar fi detecția facială, linie virtuală și detecție a intruziunilor, pentru o securitate sporită.
  6. Compatibilitate cu Tehnologiile Turbo HD și AHD: Este compatibil cu tehnologiile Turbo HD și AHD, permițând integrarea facilă a camerelor analogice Turbo HD și AHD în sistemul de supraveghere.
  7. Stocare Eficientă: Posibilitatea de conectare a HDD-urilor pentru stocarea locală a înregistrărilor, oferind opțiuni de stocare personalizate și redundanță pentru date.

DVR-ul DS-7204HUHI-K1/ECS reprezintă o alegere excelentă pentru implementarea unui sistem de supraveghere de calitate superioară în spații rezidențiale sau comerciale de dimensiuni mici. Cu funcții tehnologice avansate și o construcție durabilă, acest DVR contribuie la asigurarea unui mediu sigur și securizat.

 

Specificatii
Tehnologie Analog
Canale 4
Rezolutie inregistrare 8MP
Tip echipament DVR
Produse asemanatoare