Camera supraveghere exterior IP Hikvision DS-2CD1643G0-IZC,slot card, PoE, 4 MP, IR 50 m, 2.8 - 12 mm, motorizat,


Cod produs: DS-2CD1643G0-IZC
Producător: HIKVISION

Disponibilitate: Indisponibil
Termen de livrare: 3-7 zile lucratoare
Categorii: Supraveghere video, Camere exterior

619,68 Lei
( Pretul afisat contine TVA )

Solicita produs

Oferta
Acum puteti beneficia de discounturi atractive la achizitionarea produselor noastre, prin atingerea anumitor praguri de cumparare.
Montaj
Asiguram montaj cu garantie pentru toate sistemele de sercuritate. Echipa noastră oferă servicii de montaj pentru sistemele de securitate,video,control acces,automatizari si detectie incendiu. Tehnicienii noștri specializați vă vor ajuta să instalați și să configurați echipamentele în mod profesionist.
Ghidul utilizatorului
Camerele de supraveghere video de exterior reprezintă un aspect esențial al sistemelor de securitate, oferind monitorizare și protecție în zonele exterioare ale locuinței sau spațiului dvs. Aceste camere vă permit să vedeți și să înregistrați activitățile din exteriorul clădirii și să răspundeți rapid la orice evenimente. Iată o prezentare detaliată a modului în care funcționează aceste camere de supraveghere video de exterior și cum pot îmbunătăți experiența utilizatorului:

Ce sunt camerele de supraveghere video de exterior?
Camerele de supraveghere video de exterior sunt dispozitive proiectate să funcționeze în condiții variate de vreme și mediu. Acestea captează imagini și înregistrări video în exteriorul clădirii sau al proprietății.

Cum funcționează?

Rezistență la mediu: Camerele de exterior sunt proiectate să reziste la condiții meteo precum ploaie, zăpadă, căldură sau frig.

Iluminare IR: Multe camere de exterior sunt echipate cu LED-uri infraroșu (IR) pentru a capta imagini în condiții de iluminare slabă sau întuneric.

Transmisie și stocare: Imaginile captate de camere sunt transmise către un DVR (Digital Video Recorder) sau NVR (Network Video Recorder) și pot fi stocate înregistrări video.

Beneficiile camerelor de supraveghere video de exterior:

Securitate maximă: Camerele de exterior vă permit să monitorizați zonele vulnerabile, precum intrările, grădinile sau parcarile, pentru a preveni incidente.

Deterrență vizuală: Prezența camerelor de exterior poate descuraja potențialii infractori sau persoanele nefamiliare să se apropie de proprietatea dvs.

Evidență vizuală: Imaginile înregistrate pot servi ca dovadă în caz de incidente sau dispute.

Exemplu de utilizare:
Să ne imaginăm că sunteți proprietarul unei case și doriți să monitorizați intrarea și perimetrul grădinii. Prin intermediul camerelor de supraveghere video de exterior, puteți monitoriza cine vine și pleacă, puteți verifica starea proprietății în timp real și puteți avea înregistrări pentru orice evenimente.

În concluzie, camerele de supraveghere video de exterior sunt esențiale pentru securitatea și monitorizarea spațiilor exterioare. Acestea vă permit să vă protejați proprietatea și să reacționați rapid la orice situații potențial periculoase, asigurându-vă liniștea și siguranța.
Customer Care
Înțelegem că alegerea produselor potrivite poate fi o sarcină dificilă și de aceea suntem aici să te ghidăm în acest proces. Fie că ai nevoie de sfaturi privind caracteristicile produselor, funcționalitatea sau compatibilitatea acestora sau dacă ai întrebări, nelămuriri, poți să ne contactezi prin telefon sau email. Suntem aici pentru a răspunde la întrebările tale și a te ajuta să iei cea mai bună decizie
Service
Oferim servicii de mentenanță preventivă și corectivă pentru toate componentele sistemului dumneavoastra de securitate, inclusiv camere de supraveghere, sisteme de alarmă, control acces, detectoare de intruziune și multe altele. Echipa noastră de tehnicieni calificați efectuează verificări periodice, teste și ajustări pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastra funcționează în parametri optimi.

Camera de supraveghere de exterior IP DS-2CD1643G0-IZC de la prestigiosul brand HIKVISION reprezintă o soluție avansată pentru securitatea și monitorizarea eficientă a spațiilor exterioare. Cu o rezoluție de 4 megapixeli, această cameră IP oferă imagini clare și detaliate, esențiale pentru identificarea precisă a obiectelor și evenimentelor critice în orice condiții de iluminare.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei camere este obiectivul varifocal motorizat, care permite ajustarea distanței focale și a unghiului de acoperire prin intermediul controlului de la distanță. Aceasta furnizează flexibilitate în adaptarea monitorizării la cerințele specifice ale zonei supravegheate.

Tehnologia avansată de vedere nocturnă și funcțiile de compensare a contraluminii asigură performanțe excelente în condiții de iluminare scăzută sau întuneric total, garantând vizualizarea clară a imaginilor pe timp de noapte. Construcția rezistentă la intemperii și carcasele durabile fac această cameră potrivită pentru utilizare în exterior, furnizând protecție împotriva condițiilor meteorologice adverse.

Funcționalități precum detecția de mișcare și alerta la intruziune, precum și posibilitatea de stocare a datelor pe dispozitive externe, cum ar fi NVR-uri, contribuie la consolidarea sistemului de securitate. Camera DS-2CD1643G0-IZC este compatibilă cu tehnologiile IP moderne, facilitând integrarea sa în sistemele de supraveghere existente.

Cu DS-2CD1643G0-IZC, HIKVISION demonstrează angajamentul său față de inovație și performanță în domeniul securității video, oferind o soluție de încredere pentru monitorizarea eficientă a mediului exterior.

Top of Form

 

Specificatii
Alimentare 12V DC PoE
Conexiune 1 RJ45 10M/100M self-adaptive Ethernet port
Dimensiune Ø 105 mm × 244.4 mm
Greutate_2 1035 g
Stocare slot microSD card, pana la 256G
Tehnologie IP
Rezolutie 4MP
iluminare noapte IR 50 m
Lentila varifocala 2.8-12 mm
Tip echipament Camera bullet
Produse asemanatoare
Produse din aceeasi categorie